تدریس خصوصی زبان کره ای
اجتماع و فرهنگاشخاص

عذرخواهی دکتر ریاحی رئیس وقت دانشگاه اصفهان در سال ۱۳۴۰ بابت استفاده شخصی از اتومبیل دانشگاه!

عذرخواهی دکتر ریاحی رئیس وقت دانشگاه اصفهان در سال ۱۳۴۰ بابت استفاده شخصی از اتومبیل دانشگاه!

دكتر رياحی، انسانی متشرع و پايند به حلال و حرام بوده است. وی در نامه ای به دانشگاه می نويسد: «چون اينجانب پزشك بانك رهنی و بانك كشاورزی نيز هستم و حق الزحمه ای را دريافت می دارم، خواهشمند است درصورتی كه اين دو مؤسسه، از بنگاه هاي دولتی محسوب مي شود و حق الزحمه دريافتی، خلاف مقررات است اطلاع فرماييد تا استعفای خود را به اين دو مؤسسه اطلاع دهم.»
همچنین در زمانی كه دانشگاه طی نامه ای به او اطلاع می دهد كه ۵۰۰ متر زمين دولتی به او تعلق گرفته است و از او دعوت می كند كه جهت ثبت آن مراجعه نمايد، طی نامه ای چنين پاسخ مي دهد. «خود و همسرم دارای خانه شخصی مي باشيم و چهار فرزند پسر نيز داريم و لذا احتياجی به زمين دولت نداريم».

عذرخواهی بابت استفاده شخصی از بیت المال

دکتر محمد ریاحی رئیس وقت دانشگاه اصفهان در سال ۱۳۴۰ با ارسال نامه ای رسمی به اداره کل تعلیمات عالیه بابت استفاده شخصی از اتومبیل دانشگاه برای دیدن یکی از اساتید دانشگاه عذرخواهی کرد که سند آن موجود است. منبع

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا