تدریس خصوصی زبان کره ای
بین المللعلم و فناوری

ممنوعیت خرید بیت کوین با کارت اعتباری از سوی برخی بانک های خارجی

متن

« بانک آمریکا، سیتی گروپ،جی‌پی مورگان چیس و لویدز انگلیس خرید هر نوع ارز مجازی از جمله بیت‌ کوین را با کارت اعتباری ممنوع کردند. »

توضیح

با داشتن حساب بانکی خارجی، شما می‌توانید دو نوع کارت بانکی دریافت کنید.

یک نوع، دبیت کارت (debit card) نام دارد که عملکرد آن شبیه به کارت‌های شبکه شتاب است. یعنی شما می‌توانید از آن جهت خرید آنلاین و حضوری استفاده کنید و مبلغ خرید از موجودی حساب شما کسر می‌شود.

نوع دیگر، کارت اعتباری یا کردیت کارت (credit card) نام دارد که احتمالا نمونه آن را در شبکه بانکی ایران ندیده‌اید. عملکرد کارت اعتباری به گونه‌ایست که بانک، تا یک سقف مشخص – مثلا هزار دلار در ماه – به شما اجازه خرید می‌دهد، بدون این‌که چیزی از حساب شما کم شود. در نهایت شما باید مبلغ خریداری شده را در انتهای ماه به بانک پرداخت کنید. گاه بانک مبلغ بدهی شما را قسط بندی می‌کند تا در چند مرحله به بانک پرداخت کنید.

عده‌ای از این امکان استفاده می‌کردند و با خرید بیت‌ کوین و دیگر ارزهای رمزپایه، امید داشتند تا با رشد قیمت بیت‌ کوین، بدهی کردیت کارت خود را پرداخت کنند. از آنجا که قیمت بیت‌ کوین لزوما رو به رشد نیست، این عده گاه توان پرداخت بدهی بانک را نداشتند و به بانک بدهکار می‌شدند.

اخیرا در آمریکا خرید بیت‌ کوین با کارت اعتباری رواج زیادی پیدا کرده بود و تعداد زیادی از مشتریان بانک‌ها موفق به بازپرداخت بدهی کارت اعتباری خود نشده بودند.

به همین دلیل، بانک‌های آمریکایی خرید بیت‌ کوین با کارت اعبتاری را ممنوع کردند. این به این معنی نیست که خرید بیت‌ کوین در آمریکا ممنوع شده است. بلکه به این معنی است که شما فقط با دبیت کارت، یعنی کارتی که در حال حاضر در آن موجودی دارید و با خرید به بانک بدهکار نمی‌شوید حق خرید خواهید داشت. در واقع به زبان خودمان، بانک‌های آمریکایی اعلام کرده‌اند که برای خرید بیت‌ کوین وام نمی‌دهند!

در روزهای اخیر، رسانه‌ها این خبر را طوری جلوه داده‌اند انگار که بانک‌های آمریکایی خرید بیت‌ کوین را ممنوع اعلام کرده‌اند! این در حالی است که پول موجود در حساب شما متعلق به شماست و خودتان اختیار خرج کردن آن را به هر نحوی که علاقمندید خواهید داشت.

مراقب باشید که رسانه‌ها اخبار را آن‌طور که می‌خواهند جلوه می‌دهند، نه آن‌طور که هست.

منبع

(نگارنده: آرمان نجاتی)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا